OK ”Sloga” nastupala na turniru u Slavonskom Brodu

Na poziv OK “Slavonski Brod” nastupili smo na Međunarodnom odbojkaškom turniru s seniorskom ekipom. Osim naše ekipe i domaćina, nastupili su jos i OK “Valpovka” Valpovo i OK “Napredak” Odžak.

Ekipa je krenula oko 6h ujutro, te uz pauzu i “gužvu” na granici došla malo prije 11h u Slavonski Brod. Put nam je uveliko olakšala naša “DJ Ka-Ta svojim glazbenim reperoarom te postala službeni DJ OK “Sloga”.

Prvu utakmicu smo odigrali protiv domaćina OK “Slavonski Brod” i dobili rezultatom 2:1 (25:20, 21: 25, 19:25). Finalnu utakmicu smo odigrali s OK “Napredak” Odžak i izgubili s 2:1 (25:20, 21:25, 23:25). Ostaje žal za prvim mjestom jer smo u trećem setu imali prednost od 18:14. Ovim putem čestitamo OK “Napredak” Odžak na osvojenom turniru. Kroz cijeli dan se igrala jako kvalitetna odbojka.

Što reći tek na uvjete koje imaju u Slavonskom Brodu…”svemirski brod” u odnosu na našu realnost. Grijanje u dvorani (komotno se moglo biti u šorcu i majici kratki rukav), sve čisto i uredno, milina Božja.

Ovim putem se zahvaljujemo OK “Slavonski Brod” i njihovoj trenerici Snježana Cindrić na pozivu, fantastičnom prijemu, uvjetima za igru, odnosu prema našem klubu. Vidimo se uskoro i u našem gradu.

Dejan Rajić

Odgovori