Carpe diem

Već nekoliko godina kafić koji naše sugrađane oduševljava svojom ponudom i inovativnim rješenjima u ugostiteljstvu. Jedan od rijetkih objekata u kojem svaki mjesec možete vidjeti i doživjeti neko ugodno iznenađenje za vaše oči ali i okusiti mnoštvo novih napitaka.

Od svega se najviše ističe izbor piva, jer upravo u našem kafiću možete degustirati 14 vrsta piva, različite tople i hladne napitke uvijek servirane na poseban način.

Prepustite se ugodnoj atmosferi našeg caffea i doživite najljepši pogled na gradsku crkvu i glavnu gradsku šetnicu. Ne propustite posjetiti nas svakog utorka, jer upravo tada za vas organiziramo zabavu „Veseli utorak“, gdje možete uživati u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića po promotivnim cijenama.

Ponedjeljkom smo za vas pripremili zajedničko gledanje filmova, te vas i ovim putem pozivamo da uživate u najnovijim ali i klasičnim filmovima.

Budući se bliži Božić, ovaj ćemo mjesec gledati sve nastavke filma „Sam u kući“. Hladne zimske večeri skratite uz glazbu uživo, a zabavljat će vas bendovi kao što su –BBROTHERS, DINO DŽIHIĆ, DVA I’PO ČOEKA, SHE’S BREEZE i drugi.

Na dobro vam došao Božić i Godina Nova!

Vaš Carpe diem

Odgovori