Uskoplje

FOTO: Unatoč snijegu i ledu ponuda na uskopaljskoj tržnici standardna

Niske temperature i obilan snijeg koji je stvorio probleme u cijeloj BiH nisu omeli trgovce u Gornjem Vakufu – Uskoplju da na tržnici i ovoga jutra svojim sugrađanima ponude obilje proizvoda.

Snijeg i led nisu tako utjecali na upornost trgovaca i njihovu predanost ovome poslu, a upravo zahvaljujući njima Uskopljani će moći pronaći sve one proizvode koji im svakodnevno trebaju.

Nakon jučerašnjeg dana i neprestanih padalina jutros se Gornji Vakuf-Uskoplje probudio pokriven prelijepim snježnim pokrivačem i okupan zrakama sunca. Budući da je prognoza za danas ipak kiša i snijeg odlučili smo prošetati do naše tržnice i iskoristiti priliku informirati vas o današnjoj ponudi, koja nije ni mala s obzirom na vrijeme.

Šetajući od štanda do štanda može se tu vidjeti različitih prizvoda od luča koji je neizbježan u ovim zimskim danima do mesnih proizvoda, te naravno mlijeka i voća.

Ljubazne gospođe nude svoje proizvode sa osmjehom na licu trljajući ruke pokušavajući ih zagrijati. Naravno zima je.

Može se tu naći i mandarina, jabuka, bijelog luka ali posebnu pažnju privukao je jedan štand na kojem možete kupiti i sušeni sir. Nismo mogli odoliti i sami smo ga kupili i degustirali.

Odgovori