IstaknutoVijesti

Gužve na graničnim prijelazima Izačić, Gradina i Gradiška

Frekventno je na svim važnijim putnim pravcima, posebno na prilazima većim gradskim zonama. Bez obzira na prometne i vremenske uvjete, mole se vozači da budu maksimalno oprezni i da poštuju sve prometne propise.

U toku su radovi u tunelima Čaklovići (Tuzla-Kalesija) i Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se tijekom noći u oba tunela obustavlja promet, a tijekom dana promet je reguliran privremenom prometnom signalizacijom.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Ustikolina-Goražde (mostovi Ustikolina i Mravinjac), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića).

Na graničnim prijelazima Izačić, Gradina i Gradiška pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BIH, dok su na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja do 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Odgovori