HNK Sloga- NK Jedinstvo-KUP NS FBiH

Nakon što su pobjedivši NK Brekovica 78 uspješno prošli prvu prepreku u Kupu NS Federacije Bosne i Hercegovine, druga također dolazi na Košute. Ovaj put puno veće ime, NK Jedinstvo Bihać.

Zvučniji protivnik u naš grad nije stigao još od sezone 2009. /10. kada su također u kupu susreli se s premijerligašem FK Rudarom iz Prijedora (1:2).
Najveći uspijeh momčadi iz Bihaća je natjecanje u UEFA Intertoto kupu (danas UEFA Konferencijska Liga) 1999.godine, kada su čak i prošli prvi krug natjecanja.
Nakon ispadanja iz Premijer lige BiH u sezoni 2007./08. NK Jedinstvo stalni je član 1.lige FBiH.
Trenutno su 9.na ljestvici, što dovoljno govori o kako ozbiljnom protivniku se radi.

Momčad Zrinka Jozića bez ikakvog pritiska očekuje ovu utakmicu, u kojoj će pokušati iznenadit favorizirane bišćane, ali će uz svoje maksimalno zalaganje trebat i maksimalnu podršku svojih navijača!

Ovog vikenda nastavili su sa odličnim igrama u ligi pobjedivši NK Brotnjo u Čitluku (0:3).
Golovima Igora Zeke, Franje Posavca i Armina Agića igrači HNK Sloge su zadržali stopostotni učinak i prvo mjesto na ljestvici.
Bolju pozivnicu za srijedu i ogled sa NK Jedinstvom svojim navijačima nisu mogli poslati!

Stoga vas pozivamo da u srijedu 15.09.2021. u 16 sati dođemo u što većem broju na GRADSKI STADION KOŠUTE, damo podršku našim igračima i napravimo još jednu sportsku feštu u našem gradu!

🗓️ 15.09.2021. / SRIJEDA
🕕 16:00h
📍 GORNJI VAKUF – USKOPLJE
🏟️ GRADSKI STADION KOŠUTE
⚽ HNK SLOGA : NK JEDINSTVO
🏆 KUP NS FBIH
💻YOUTUBE KANAL HNKSLOGA

Odgovori