IstaknutoSvijet

Hrvat nakon nesreće u Austriji: Spasila nas je krunica iz Međugorja

Hrvat Ivo Ivić (49) iz austrijskog Westendorfa kod Kufsteina, doživio je prometnu nesreću u kojoj se na njegov automobil srušilo stablo.
Nesreća se dogodila u srijedu oko 23:55 sati, na lokalnoj cesti Tiroler koja vodi od Kufsteina prema Kirchbichlu. Ivić se vraćao kući u Westendorf. S njim u automobilu su bili supruga i prijatelj.

Zbog teških vremenskih uvjeta, Ivić je vozio malom brzinom. Odjednom se pod težinom snijega odlomilo stablo i srušilo se na prednji dio automobila 49-godišnjeg Hrvata. Na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Ivo Ivić je za Fenix-magazin otkrio što se događalo u trenutku nesreće.

Ivić je uvjeren da je njega, njegovu suprugu i prijatelja spasila krunica iz Međugorja

Bili smo u šoku. Grane stabla probile su vjetrobransko staklo i komadi stakla su bili po cijelom autu. Čak su mi cipele bile pune stakla. Od siline udarca sam udario glavom u automobil. No, na sreću nitko nije ozlijeđen. Bili smo prestravljeni, ali vjerujem da nas je spasila krunica iz Međugorja koju stalno držim u automobilu, kaže Ivić.

Ivić, njegova supruga i prijatelj izišli su iz automobila i pozvali policiju i vatrogasce koji su došli za nekoliko minuta.

Pitao sam ih kako su tako brzo uspjeli stići te su mi rekli da su na toj dionici ceste imali dojave o nekoliko nesreća i polomljenih stabala. Mi smo imali sreću što smo izišli neozlijeđeni, kaže Ivo Ivić koji je podrijetlom iz Kotor Varoši, ali već dugi niz godina živi u Austriji.

Odgovori