Idealni uvjeti za skijanje na Rostovu

Otvorena je zimska sezona na skijalištu Rostovo, koje je od Bugojna udaljeno oko dvanaest kilometara.

Uložili smo maksimalne napore i obradovali ljubitelje skijanja, koji su s nestrpljenjem čekali da se to desi. Uvjeti za skijanje su odlični, a trenutna visina snijega oko trideset centimetara – kazao je rukovodilac Ski-centra “Rostovo” Rusmir Kurbegović.

Dodaje da ovaj centar posjeduje dva ski lifta tipa “sidro”, čiji su kapaciteti 1.500 skijaša na sat, i da je udaljenost skijaških staza od hotela oko stotinu metara.

Po njegovim riječima, skijalište je idealno za početnike i rekreativce, a mogućnost za eventualne povrede skijaša i oštećenje skija minimalna, s obzirom na travnatu podlogu terena.

Staza je opremljena reflektorima, tako da je svima koji to žele omogućeno da skijaju i noću – naglasio je.

Ističe da su interes za boravak u Ski-centru “Rostovo” pokazali i ove zime gosti iz Republike Hrvatske i pojedinih bh gradova, koji su odlučili zimski odmor provesti na bugojanskom skijalištu.

-Očekujemo da će uskoro biti popunjeni svi raspoloživi smještajni kapaciteti u hotelu i Etno-selu “Babići” koje se nalazi u neposrednoj blizini, i da je pred nama uspješna zimska sezona – kazao je Rusmir Kurbegović. (fena)

Odgovori