Maja Juričić se vratila sa Svjetskog prvenstva

Naša natjecateljica Maja Juričić sretno se vratila sa 11. SVJETSKOG PRVENSTVA za kadete, juniore i U21 koje se održalo u Santiagu de Čile. U konkurenciji je bilo 96 zemalja Svijeta i 1582 natjecatelja. Maja je završila natjecanje na 27.mjestu što je dobar rezultat te ušla među prvih 30 u kategoriji kate kadetkinje koji ostvaruju bodove u svjetskom poretku. Sretni smo jer je uz bodove s Europskog prvenstv prikupila i bodove sa Svjetskog.
Majin odlazak su uvelike olakšali naši sponzori kojima se ovim putem od srca zahvaljujemo!

Na prvom mjestu to su Hrvati iz Welsa koji su po prvi put organizirali Uskopaljsku večer u Hrvatskom domu. Druženje je između ostalog imalo i humanitarni karakter kojim su podržali Majin odlazak na SP i organizaciju Božićnog sajma u Uskoplju.

Također, želimo se zahvaliti našim prijateljima Zaštitarskoj tvrtki Bilić-Erić iz Zagreba koja je velikodušno podržala odlazak u Čile.

Među sponzorima treba istaknuti JP Elektroprivreda HZ HB dd Mostar, zatim gospodina Reinera i Enduro-Connection, DomNet, ŠGD Šume Središnje Bosne d.o.o. Donji Vakuf, Pizzeria “Roma”, str. “Nada”, Kavana “Zečaj” te se zahvaljujemo također na podršci rodbini i prijateljima!

Maja se trenutno priprema za Balkansko prvenstvo koje će se održati u Sloveniji 6.-8. prosinca 2019.

Želimo joj sreću!

Odgovori