Neymaru prijeti kazna PSG-a

Neymarove aktualne kontroverze s PSG-om nastavile su se nakon što je klub objavio priopćenje kojim igraču prijeti kaznom nakon što se u ponedjeljak nije pojavio kako se očekivalo.

Od Neymara se očekivalo da će u francuskoj prijestolnici početi pripreme prije početka sezone.

”U ponedjeljak, 8. srpnja, Neymar se trebao vratiti predsezonskim aktivnostima s prvom momčadi PSG-a. Međutim, nije se pojavio u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mjestu. I to bez prethodnog odobrenja kluba”, navodi se u priopćenju PSG-a, prenosi Gol.hr.

”Klub žali zbog te situacije i zbog toga će poduzeti odgovarajuće mjere”, dodaje se.

Ostali igrači koji nisu sudjelovali na Copa Americi priključili su se treningu, uključujući i Kyliana Mbappea. Sve to nagnalo je i sportskog direktora Leonarda da otvoreno poruči kako može napustiti klub.

Nakon što je otkriveno da je PSG bio u ”površnim” pregovorima s Barcelonom oko Neymara, Leonardo je bio iskren u vezi s tim.

”Svima je jasno. U nogometu kažete jednu stvar, a onda drugi dan još nešto. To je nevjerojatno, ali tako je. Neymar može napustiti PSG ako dođe prava ponuda”, izjavio je Leonardo u svom prvom razgovoru od povratka u klub.

”Ali sada ne znamo hoće li ga netko kupiti i po kojoj cijeni. Sve se to ne može dogoditi za jedan dan, u to sam siguran”, zaključio je, prenio je Gol.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *