Održana redovna izborna skupština Lovačkog društva ”Uskoplje”

U subotu, 4.7.2020. u holu Osnovne škole „Uskoplje“ održana je redovna izborna skupština LD „Uskoplje“.  Skupštini je prirustvovalo 43 delegata s pravom glasa, 14 novih lovaca koji su primili svoje diplome o položenom ispitu i nekoliko počasnih članova Društva.

U bogatom dnevnom redu Skupštine izdvajala su se izvješća uprave na odlasku koja je djelovala dva mandata po 4 godine. Bitno je naglasiti da su sva tri izvješća, ono predsjednika Pere Perića, lovnika Jerke Šapine i financijsko izvješće tajnika Ratka Pilića jednoglasno usvojena bez ikakvih primjedbi. Sva trojica su se zahvalili lovcima na suradnji u dosadašnjem radu, posebno na razumijevanju oko problematike formiranja lovišta.

Zbog iznimnog doprinosa radu, poglavito oko aktualne problematike formiranja i dodjele lovišta Zlatnom poveljom odlikovan je OO HDZ BiH Uskoplje i gosp. Dražen Matišić kojima se i ovim putem zahvaljujemo na uspješnoj suradnji.

Ove godine Društvo je promoviralo 14 novih, 3 počasna i 4 odlikovana lovca. Na koncu uslijedio je izborni dio Skupštine. Za novog predsjednika izabran je Jerko Šapina, lovnika Slavko Ćurić i tajnika Tomislav Perić.

Novoizabrana Uprava poručila je da će nastaviti put kojim je Društvo do sada išlo te da će još snažnije djelovati u cilju očuvanja integriteta i identiteta Lovačkog društva „Uskoplje“.

Odgovori