OO HDZ BiH Uskoplje: Obavijest za glasače koji žele glasovati na izborima za EU parlament u nedjelju

Općinski odbor HDZ-a BiH Uskoplje u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine organizira prijevoz birača s područja općine Gornji Vakuf-Uskoplje do biračkih mjesta u Vitezu, osnovna škola „Vitez“, Josipa Kuravije 2, za glasovanje na izborima za zastupnike u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske. U osnovnoj školi „Vitez“ će biti 10 biračkih mjesta.
Prijevoz će biti organiziran autobusima nakon rane i pučke mise, polazak autobusa će biti ispred osnovne škole „Uskoplje“ u ulici Kralja Tomislava.
Glasačima koji žele ići osobnim automobilima sufinancirati će se troškovi goriva do Viteza, o čemu se mogu detaljnije informirati na brojeve telefona koji se nalaze na dnu ili u uredu OO HDZ-a BiH Uskoplje.

VAŽNA NAPOMENA!

Hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, a nisu se aktivno registrirali do 15. svibnja 2019. godine i nemaju hrvatsku e-osobnu iskaznicu s prebivalištem u BiH (odnosno svi hrvatski državljani koji imaju BiH osobnu iskaznicu ili hrvatsku putovnicu s BiH prebivalištem) mogu na dan održavanja izbora ostvariti svoje pravo glasovanja potvrdom za glasovanje, koju izdaje diplomatsko-konzularno predstavništvo Republike Hrvatske u Vitezu u neposrednoj blizini biračkih mjesta u Vitezu (osnovna škola „Vitez“).

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone: 030 494 727; 063 814 672; 063 275 609.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *