Uskoplje

Priopćenje policijske postaje Gornji Vakuf – Uskoplje: Informacija “Psi lutalice”

Problematika pasa lutalica na općini Gornji Vakuf – Uskoplje jest ozbiljan sigurnosni problem kojim su ugroženi životi građana ove općine.

Policijska postaja Gornji Vakuf – Uskoplje kontinuirano i konstantno prati stanje na terenu u suradnji s općinskim organima s ciljem preventivnog djelovanja i rješavanja same problematike dovoza pasa lutalica.

Naime, u prethodnom periodu se događalo da nepoznata lica iz pravca općine Bugojno – Novi Travnik s najvjerojatnije kombi vozilima dovoze i ostave na područje naše općine veće grupe pasa lutalica.

Stoga apeliramo na građane Općine Gornji Vakuf – Uskoplje da se aktivno uključe u rješavanje problematike pasa lutalica, na način ukoliko dođu do korisnih informacija o licima ili vozilima koji dovoze pse lutalice na naše područje ili vide to, da odmah kontaktiraju ovu policijsku postaju pozivom na broj 122.

Svaka informcija ili saznanje o počiniteljima koji ugrožavaju sigurnosno stanje dovoženjem pasa lutalica s drugih općina je korisna za pravoremeno poduzimanje svih mjera i radnji iz nadležnosti policije kako bi se građani ove općine osjećali sigurno, navodi se u priopćenju Policijske postaje Gornji Vakuf Uskoplje.

Odgovori