Sutra finalni dan malonogometnog turnira “Uskoplje 2019.”

PONEDJELJAK, 12.08.2019 GODINE FINALNI DAN 23.MNT USKOPLJE 2019

IGRAJU SE TRI UTAKMICE :

UTAKMICA ZA 3.MJESTO

Na FINALNOM DANU 23.MNT USKOPLJE 2019 (12.08.2019)

REVIJALNA UTAKMICA 20 :45 h !

U T A K M I C A ZA 1. M J E S T O

Utakmica za 3. mjesto :

RESTORAN 6.BRAĆE ELEKTRA OMERINOVIĆ – CAFFE AGRAM RAMA
Ekipa Restoran 6.braće je od samog početka pokazala pa možemo reći i najviše na turniru ali u završnici turnira je malo razočarala te lako izgubila polufinalnu utakmicu. Pokušat će sigurno osvojit utješnu nagradu !
Ekipa Cafe Agram iz Rame je izgubila susjedski derbi u jednom fenomenalnoj utakmici i sugurno dolazi iscrpljena na ovaj susret. Ostaje da vidimo tko će imati više snage, sreće i želje za 3.mjesto !

REVIJALNA UTAKMICA !

VETERANI USKOPLJA —– VETERANI RAME

U, kakva samo poslastica. Stari igrači koje se savšeno poznaju, koji su odigrali ‘bezbroj’ finala, bezbroj turnira, bogata karijera između njih, nakon dugo, dugo vremena ponovno će ukrstit koplja i uveličat naš finalni dan.

Dođite da se prisjetite na stare dane i dobre poteze obje ekipe !!!

F I N A L N A U T A K M I C A

CAFFE CLUB DIAMOND USKOPLJE – AUTOSERVIS BASARA

Dobili smo završnicu kakvo smo mogli i poželjeti. Dvije najbolje ekipe turnira, Ekipa Caffe club Diamond koja je dosad 100 % učinkom i najtežim putem došla do finala je sasvim i više nego zasluženo tu gdje je, domaća ekipa koja će pokušat nakon dugog posta da donese titulu pobjednika u Uskoplje.

Mlada ekipa na snagu, starija na iskustvo : zaključak fenomenalna igra, tvrda, dostojna onih najboljih na ovim prostorima. Krasi i nevjerojatna borbenost i trka tako da nas očekuje prava malonogometna poslastica!

Titula najboljih na jakom turniru u Kandiji, zavšnica na još jačem turniru u Livnu gdje su učestvovale ekipe iz Hrvatske daje im za pravo da se nadaju pobjedniku 23.MNT USKOPLJE !!

Autoservis Basara, ekipa sastavljena od igrača koji igraju futsal premier ligu BIH, koja iza sebe ima pregršt osvojenih titula po cijeloj BIH, koja brani titulu od prošle godine. Vrlo lako je došla do finala, možemo reći s pola snage i ovo će im biti pravi ispit.V išestruki prvaci našeg turnira, protiv kojih su i najbolje ekipe izgledale bespomoćno

Sigurno su gladni još jedne titule, želje da pokažu da su najbolji i ekipa koja ima toliko iskustvo u ovakvim utakmicama.

Ostaje da vidimo kako će se nosit s punim tribinama i jakom ekipom iz Uskoplja.

GLAVNA NAGRADA ZA GLEDATELJE JE : MOBITEL A 20 2019.POKLON ERONET CENTRA ! ( nagrada se izvlači nakon završetka finalne utakmice )

Velik broj ostalih nagrada !

Ulaz 2 KM !

Vidimo se !

Odgovori