Uskoplje

U Gornji Vakuf – Uskoplje stigla aplikacija Naručko za online naručivanje hrane

Doručak? Ručak? Večera? Međuobrok? Uz Naručka do sitosti. Naručko je aplikacija koja korisnicima omogućava pregled gastronomske ponude restorana, te online naručivanje iste. Razvijena je u Gornjem Vakufu – Uskoplju i s radom je počela početkom 2021. Trenutno u ponudi ima dva restorana s našeg područja. Aplikacija je danas dosegla svoju stabilnu verziju i spremna je na širenje svog poslovanja kako bi svojim korisnicima omogućila još širu gastronomsku ponudu.

Naručko se pored svog jednostavnog sučelja može pohvaliti i da za ovako kratko vrijeme broji stotine registriranih korisnika, te njihovim pozitivnim povratnim informacijama, kao i onim od strane klijenata s kojima surađuju. Kako bi zadovoljili potrebe šireg spektra korisnika, Naručko tim radi na nizu novih poboljšanja.

Napravite predah nakon napornog dana, pribor za kuhanje ostavite gdje mu je mjesto i zajedno s Naručkom uživajte u zasluženom obroku u svega par klikova.
Posjetite Naručko web stranicu www.narucko.com na desktop ili mobilnim uređajima. Odaberite restoran, kategoriju, jelo, dodajte u košaricu i naručite!

Ostanite u toku i pratite sve novosti na Naručko instagram profilu @narucko_bh. A uskoro aplikaciju očekujte i na Trgovini Google Play.

Ukoliko ste vlasnik restorana i želite biti dio Naručko tima pošaljite upit o mogućoj suradnji na e-mail adresu Naručko korisničke službe partner@narucko.com.

Odgovori