Uskoplje

U iščekivanju nastavka radova preko Pavlovice

Obišli smo novu/staru dionicu puta Uskoplje – Novi Travnik (Pavlovica), za koju su kako rekoše osigurana sredstva u iznosu od 5 mil. KM. Ne može se baš mnogo toga vidjeti ali ipak nešto se napravilo.

Dobar dio puta je proširen a naziru se odvodni kanali koji su kao što vidite na slikama kako tako obilježeni. Dionica puta od Bistrice pa do ribnjaka je također u fazi proširivanja te se često vozi samo jednom voznom trakom.

Iako je zimski period i jako je teško izvoditi bilo kakve građevinske radove može se vidjeti nikoliko strojeva koji rade na proširenju trase, što nam daje nadu da će ova dionica ipak jednog dana biti završena.

Naravno svima nam je stalo da to bude što prije, kako bi građani Gornjeg Vakufa-Uskoplja lakše putovali na svoja odredišta, a naš grad prestao biti slijepo crijevo naše županije. Nadamo se da će promet roba i ljudi prolaziti i našim gradom a samim time otvoriti mogućnost kvalitetnijeg života naših sugrađana. Svakako ćemo pratiti ovaj projekt i pravovremeno vas obavijestiti o negovu napretku i nadamo se skorom završetku, jer dugo smo čekali.

Odgovori