U Kulturnom centru sinoć održan koncert u organizaciji ”Zvončića”

Sinoć je u Kulturnom centru održan koncert u režiji članova dječjeg vrtića “Zvončić”. U prepunoj je dvorani odjekivali su aplauzi a sve zahvaljijući našim malim junacima koji su nizali stihove dječjih pjesama i recitacija. Bez imalo straha i treme dječaci i djevojčice recitirale su svoje stihove i nasmijavali okupljene goste.

Bile su to skupine Pčelica, Zvončića te Male škole a sve ovodom završetka ove školske godine. Da su djeca naučila mnogo i o prometnu i prometnim znakovima a sve to uz pomoć policajaca iz PU Gornji Vakuf – Uskoplje pokazali su nam i u svojim recitacijama a ovaj je vid edukacije uvršten i u redovnu odgojnu nastavu naših mališana.

U vrtiću se svakodnevno radi na razvoju djeteta, prehrani, igri edukaciji a sve u svrhu pripreme za školu i zdravijem duhu naše djece. Slavlje je uveličalo Udruga za osobe sa posebnim potrebama “Leptir” iz Bugojna, a otpjevali su tzv himnu marginaliziranih “Ne rugaj se” i svratili pažnju upravo na one koji su isključeni iz društva samo radi svoga izgleda ili što su jednostavno drugačiji.

Na samom kraju predstavili su nam se ovogodišnji mali maturanti koji su se zahvalili svojim odgojiteljicama na ogromnoj podršci. Svi su maturanti dobili i svoje zaslužene diplome tako da možemo reći kako je prvi korak u njihovim životima napravljen.

Želimo im svema sve najbolje.

Odgovori