IstaknutoVijesti

Vlada veliko zanimanje za skijališta u SBŽ-u

Iako su temperature zraka u porastu, na skijalištima u Srednjobosanskoj županiji (SBŽ) ima dovoljno snijega, tako da će staze i dalje biti u funkciji, kazao je Feni direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

”Staze se uređuju i pripremaju za nastavak sezone. Ono što nas osobito raduje je to što i dalje vlada kontinuirani interes skijaša za naša skijališta, dok na pojedinima, u dane vikenda, bilježimo i veći broj gostiju nego što je to bilo u glavnoj sezoni”, naglasio je Matošević.

Kako je kazao, i dalje najveći broj inozemnih gostiju dolazi iz Hrvatske.

”Ove godine bilježimo i povećanje broja i interesa gostiju iz Slovenije. Proteklog vikenda, na svim srednjobosanskim skijalištima imali smo dnevno više od 2.000 skijaša, što je izvrstan rezultat”, naglasio je on.

Matošević je istaknuo da poslovna koncepcija kreiranja zimskog turističkog proizvoda središnje Bosne, koju je Turistička zajednica pokrenula prije tri godine, ove godine pokazuje izvrsne rezultate, kako u povećanju broja dolazaka i noćenja tako i u kreiranju pozitivnog imidža sedam zimskih turističkih destinacija u SBŽ-u

Odgovori