IstaknutoSvijet

Vučić prosvjednicima: Naišli su na tvrd orah

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da država neće dozvoliti da bilo tko bude ugrožen nasiljem i da će odgovarati svi koji u tome sudjeluju. Povodom upada članova opozicije i dijela sudionika prosvjeda “Jedan od pet milijuna” u zgradu RTS-a, Vučić je rekao da je nasilju došao kraj i da nikada neće dozvoliti da manjina upravlja Srbijom jer je nasilna.

“Oni koji misle da fizičkim napadima na ljude mogu ostvariti političke rezultate, grdno se varaju”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u zgradi Predsjedništva u Beogradu.

Vučić je rekao da se ne plaši sile batinaša, jer je njegov posao braniti Srbiju od siledžija i batinaša.

On je rekao da je apsolutno jasno da oni koji su sinoć upali u zgradu RTS imaju podršku Prištine, čiji su mediji objavili da je Dragan Đilas sinoć pretučen iako je samo on tukao.  Vučić je naveo da je mislio da se Ramuš Haradinaj šali kada je rekao da će ga skinuti sa vlasti.

Istaknuo je da su Dragan Đilas i Vuk Jeremić opljačkali Srbiju, dok je lidera Dveri Boška Obradovića nazvao sitnim fašistom.

“Naišli su na tvrd orah, naišli su na nekoga tko ih se ne plaši… Meta im je taj koji im u lice kaže šta su sve opljačkali”, rekao je Vučić.

Vučić je istaknuo da je ovom konferencijom za novinare želio pokazati da ne smije postojati strah od batinaša.

On je zamolio pristojne ljude da ne sudjeluju u nasilju, jer će svi koji su sinoć sudjelovalu u nasilju odgovarati pred zakonom.

Vučić je izrazio strah da ovakvo nešto šalje pogrešnu sliku u svijet, ali da je ponosan na policajce, prenosi Srna.

Odgovori