Uskoplje

David Herceg: Ski centar ”Raduša” imao najuspješniju sezonu do sada

Razgivarali smo sa Davidom Hercegom, voditeljem ski centra Raduša, koji se uhvatio u koštac s jednim jako ozbiljnim projektom, kao što je skijalište na Raduši. Hrabro je preuzeo ulogu voditelja ski centra i vrlo brzo se osjetila promjena kako u pristupu tako i u privlačenju novih gostiju sa različitih strana Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Organizirano su dolazile skupine skijaša i ski škola, a posebno bih naglasio dolazak ski škola iz Banja Luke: Casper, Starčevica, i Ris, koji su po prvi put došli na naše skijalište i obećali nastavak suradnje, kaže David za uskoplje.info

Nadalje po prvi put je organizirana i škola skijanja za naše lokalne škole a odaziv je bio fantastičan, četiri tjedna prelijepog druženja sa osnovoškolcima i njihovim nastavnicima.

Kako ste zadovoljni ovom sezonom upitali smo?

Drago mi je da je zbog tog pitanja. Naime ponosno mogu reći da je ovo bila najuspješnija sezona do sada, a to potvrđuju i brojke kako u samom hotelu koji je bio popunjen sve vrijeme tako i po broju karata koji je daleko iznad prosjeka dosadašnje prodaje. Naravno ove godine smo imali snijega u izobilju što prošlih godina nije bio slučaj ali u svakom slučaju zahvalni smo Bogu i majci prirodi koja nam je ove godine podarila ovoliko snijega.

Znači možemo reći kako je ovo bila jako uspješna sezona?

Tako je. Sretan sam zbog toga ali i činjenice da nas ljudi prate i podržavaju. Sretan sam i zbog činjenice da smo privukli velik broj onih koji vole prirodu i skijanje, naravno trud se isplatio. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli rad skijališta. Sezona je završila a mi se vidimo na prelijepim stazama našeg skijališta i sljedeće zime.

Zahvaljujemo Davidu i njegovoj ekipi koja je odradila odličan posao i želimo još uspješnih sezona.

David Herceg

Odgovori