Studentica Valentina Oreč dobila dekanovu nagradu

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru tradicionalno na koncu godine dodjeljuje plakete, povelje i zahvalnice za pojedince i institucije koje su doprinijeli razvoju fakulteta. Osim toga dodijeljene su i Dekanove nagrade za uspjeh u studiranju u akademskoj 2019./2020. Plakete je uručio dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj sa suradnicima.

„Jedino uvažavajući društvenu zajednicu u kojoj živimo i radimo, ujedinjujemo na sveopće dobro i na prosperitetu studenata mladih i svega onoga što je pozitivno i dobro u našem narodu, okruženju i na zadovoljstvo svih onih koji žele dobro nama, našem fakultetu i našem Sveučilištu“, istaknuo je dekan Vasilj uz čestitku za predstojeće blagdane.

Dekanovu nagradu za uspjeh u studiranju u akademskoj 2019./2020. dobili su Valentina Oreč, Ana Krišto, Filip Zovko, Aida Sadžak, Tomislav Barbarić, Ružica Kopić te Ivona Grbavac za izvannastavne aktivnosti.

Dobitnici priznanja za znanstveni rad su prof. dr. sc. Ljiljanka Kvesić i prof. dr. sc. Stanislava Talić.

Plaketu za uspješnu suradnju i osobit doprinos u radu i promicanju Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti dobili su članovi vijeća doktorskih studija te suradnici u projektu „Teacher“. Osim toga dobitnici plaketa su i red. prof. Stjepan Skoko, prof. dr. sc. Milenko Bevanda, dr. sc. Mladen Bevanda, prof. emeritus, Attilio Melato, doc. dr. sc. Ivana Čerkez Zovko, doc. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić, prof. dr. sc. Zoran Primorac, prof. dr. sc. Tonćo Marušić, doc. dr. sc. Franjo Takač, Maja Marić, Marin Ivanović, Predrag Smoljan, Marin Radišić, Ivica Mucić, fra Danko Perutina, prof. dr. sc. Sabrina Horović i doc. dr. sc. Boris Crnokić.

Povelje su dobili Studentski zbor FPMOZ-a te Studij glazbene umjetnosti povodom 15 obljetnice i uspješnog rada i djelovanja.

Zahvalnicu za suradnju i podršku Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti dobili su prof. dr. sc. Zrinjka Stančić, prof. dr.sc. Marijo Buzuk, prof. dr. sc. Slobodan Brinić, prof. dr. sc. Krešo Zadro, prof. dr. sc. Vedrana Mikulić Crnković, prof. dr. sc. Bojan Crnković, dr. sc. Vedrana Spajić-Vrkaš, Arena Sport Centar, Nikolina Knezović, Marko Planinić i Alenka Posavac.

Odgovori