Darko Juričić i poznati glazbenici iz regije udruženi u United Guitarists of Quarantine objavili zajednički video

Ideja je počela sa inicijalnim videom na Facebooku kad je Mario Puhalović pozvao prijatelje da zasviraju na njegov bossa nova riff koji je odsvirao ležerno početkom karantene.

Kako karantena može biti zanimljiva, neobična i kreativna pokazali su nam gitaristi inače redom sve renomirani studijski glazbenici i gitaristi koji surađuju s brojnim poznatim imenima iz regije (Doris Dragović, Tedi Spalato, Giuliano, Marijan Ban, Marko Perković Thompson itd.) okupili su se oko imena United Guitarists of Quarantine i napravili nešto nesvakidašnje.

Ideja je počela s inicijalnim videom na Facebooku kad je Mario Puhalović pozvao prijatelje da zasviraju na njegov bossa nova riff koji je odsvirao ležerno početkom karantene. Na to su se zakačili Tonci Toto Rubić, Ivan Peso Kozina i Darko Juričić i Branimir Beneš sa svojih par prijedloga. Uključio se Josip Joco Vukoja s melodijom i ubacio drum lop,na to je Ante Martinović dao prijedlog bass gitare i krenula je ozbiljna svirka. Kako se kolege gitaristi iz videa poznaju i privatno i preko Facebooku a većina i posjeduje svoj studio počeli su slati svoje melodije i improvizacije. Josip Joco Vukoja je sve isproducirao i smiksao, a video složio Ignjac Božić…

U ovom projektu sudjelovali: Josip Joca Vukoja, Hamdija Salihbegović, Branimir Beneš, Tonči Toto Rubić, Darko Juričić, Ivan Peso Kozina, Kristijan Djuranović, Damir Malovan, Jan Ivelić(drum solo), Ante Martinović(bass solo), Mario Puhalović, Ilija Utrobičić, Zoran Jukanović, Luka Biljak i Dado Rakić.

Odgovori