U lijepom i sunčanom vremenu uživajte do srijede, a onda pripremite kišobrane

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će prevladavati sunčano vrijeme. Vjetar slab sjeveroistočni. Dnevne temperature od 17 do 22, na jugu do 24 stupnja Celzijeva.

Sunčano će se zadržati i u ponedjeljak, 1. travnja. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 15 do 21, na jugu do 24 stupnja Celzijeva.

U utorak će također biti sunčano uz postupan porast naoblake poslijepodne ili u večernjim satima. Poslijepodne ponegdje u Bosni su mogući slabi pljuskovi. Jutarnje temperature od 3 do 7, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 16 do 22 stupnja Celzijeva.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća ponegdje u Hercegovini, Krajini, zapadnim i središnjim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 7 do 12, a dnevne od 16 do 22 stupnja Celzijeva.

Pretežno oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, zapadni, jugozapadnim područjima Bosne i u Krajini bit će u četvrtak. U ostatku zemlje oborine su moguće u večernjim satima. Obilnije oborine se očekuju u večernjim satima u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 7 do 13, a dnevne od 13 do 19, na sjeveroistoku Bosne do 22 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Odgovori